Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jovo řezy

Suroviny: 3 vejce,180 g moučkový cukr,1 vanilkový cukr,110 ml oleje,70 ml vody,180 g hladké mouky,10 g kakaa,500 ml rostlinné šlehačky (při použití živočišné přidejte 1 ztužovač šlehačky),500 g jahodového jogurtu ( jogobela),3 lžíce moučkového cukru.

 

Postup:

Žloutky vyšleháme s cukrem.Postupně přidáváme olej za stálého šlehání.

Pak přidáme vodu.Mouku a kakao smícháme s práškem do pečiva a přidáme do směsy.

Nakonec opatrně vmícháme sníh.Plech vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto.

Upečeme ve vyhřáté troubě.

Připravíme si náplň.Vychlazenou šlehačku s cukrem řádně vyšleháme do tuha.

Poté zašleháme jogurt.

Náplň nalijeme na vychlazený piškot a posypeme grankem.

Dáme vychladit.

 

 
 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář