Jovo řezy
Suroviny: 3 vejce,180 g moučkový cukr,1 vanilkový cukr,110 ml oleje,70 ml vody,180 g hladké mouky,10 g kakaa,500 ml rostlinné šlehačky (při použití živočišné přidejte 1 ztužovač šlehačky),500 g jahodového jogurtu ( jogobela),3 lžíce moučkového cukru.
Postup:
Žloutky vyšleháme s cukrem.Postupně přidáváme olej za stálého šlehání.
Pak přidáme vodu.Mouku a kakao smícháme s práškem do pečiva a přidáme do směsy.
Nakonec opatrně vmícháme sníh.Plech vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto.
Upečeme ve vyhřáté troubě.
Připravíme si náplň.Vychlazenou šlehačku s cukrem řádně vyšleháme do tuha.
Poté zašleháme jogurt.
Náplň nalijeme na vychlazený piškot a posypeme grankem.
Dáme vychladit.